Plex Internet voor Professionals

De rol van Internet in uw bedrijf
Internet biedt uw bedrijf ongekende communicatiemogelijkheden en nieuwe kansen om uw serviceverlening aan klanten te versterken.

Een voorbeeld is elektronische post. Hiermee verzendt u razendsnel een bericht naar de andere kant van de wereld. Deze komt in de regel enkele minuten later aan, en vaak volgt het antwoord even snel. Evengoed kunnen produktgegevens, ontwerpen en allerlei vormen van digitale data uitgewisseld worden met afnemers en toeleveranciers. Kortom, hoge snelheid tegen zeer lage kosten. Welke koerier evenaart dit?

Natuurlijk kunt u met het World Wide Web elektronische pagina's on-line beschikbaar stellen. Daarmee kunnen de relaties van uw bedrijf voorzien worden van de meest aktuele informatie over produktaanbod, kunnen bestellingen genoteerd worden, en veelgestelde vragen beantwoord worden op zeer representatieve wijze — 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. De doorlooptijden zijn radikaal korter, en de kosten aanmerkelijk lager, dan bij traditionele media. Er is immers geen drukker te betalen, geen postzegel te plakken, en geen voorraad folders die in de prullenbak verdwijnt bij iedere verandering.

Uiteraard krijgt u, met Internet, zelf ook toegang tot de meest aktuele gegevens over hardware en software, andere bedrijven, concurrenten, gespecialiseerde databases, statistieken, de wereld...

Internet installaties
Plex beschikt over hooggekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in UNIX en netwerken, en kan Internet en E-mail in uw bestaande infrastruktuur integreren. Hierbij krijgen de Wide Area communicatie- en veiligheidsaspekten intensieve aandacht.

Evengoed zijn er mogelijkheden om Internet te verkennen en evalueren. Hiervoor kunt u een standaard inbelabonnement nemen (echter zonder de mogelijkheid tot commerciële WWW pagina's). Dit is niet duurder dan een particuliere aansluiting als uw verbruik overeenkomstig is. Uw Internet aansluiting groeit met uw bedrijf mee.

Een Internet projekt van welke omvang dan ook is altijd maatwerk, afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf en uw budget. Onze inbreng kan variëren van vrijblijvende adviezen tot turn-key oplossingen. Neem kontakt op voor meer informatie, of maak een afspraak.

World Wide Web services
Met het World Wide Web wordt de wereld uw lokale markt. Plex biedt op haar WWW-server ruimte voor uw pagina's en assisteert u desgewenst bij de conceptie en het vervaardigen daarvan.

Tarief WWW-ruimte: vanaf eur 12,00 per maand (excl. BTW)


Plex maakt Internet bereikbaar.
Last Modified:
Mon Jan 9 2006
webmaster@plex.nl


Plex BV
Antwoordnummer 25009
5930 VB TEGELEN

Telefoon (077) 777 7777
E-mail plex@plex.nl