Over het inbelabonnementWat ontvangt u precies als u bij ons een inbelabonnement neemt?

Volledige Internet toegang via SLIP en PPP
Met een SLIP of PPP verbinding wordt uw eigen computer rechtstreeks een deel van het Internet. Hiermee staan alle Internet diensten tot uw beschikking: WWW, E-mail, IRC, Telnet, FTP, Usenet News, enz. Plex beschikt vanzelfsprekend over een eigen News-server met eigen feed.

Internet Software
Bij aanmelding ontvangt ieder abonnee zonder meerkosten moderne, gebruikersvriendelijke Internet software voor Windows, Windows95, Macintosh of OS/2 op diskettes.

Windows en Windows95 software wordt uitgeleverd met persoonlijk voorgeconfigureerde INI-bestanden om de configuratie van de diverse applicaties te vereenvoudigen.

Uitgebreide installatieinstrukties
Bij de software zit eveneens een duidelijke, Nederlandstalige installatieinstruktie. Daarin staat hoe u de software installeert, uw computer instelt voor onze systemen, uw modem configureert voor optimale snelheid, enz.

Ondersteuning
Ieder abonnee kan een beroep op onze deskundige helpdesk doen, ook buiten kantooruren bereikbaar.

Privé homepage
Ieder abonnee heeft het recht op het plaatsen van een privé home page op onze server, die 24 uur per dag vanuit de hele wereld toegankelijk is. Er is geen harde grens aan de grootte van uw home pages, verwacht wordt wel dat de pagina's met inhoud door u zelf vervaardigd zijn en geen erotische beelden bevatten (ivm het voorkomen van overbelasting van de Plex systemen).

E-mail adres
Elk abonnement is inclusief een E-mail adres met naam naar keuze (voorzover nog niet in gebruik). Het gebruik van aliases (alternatieve benamingen voor dezelfde mailbox) is kosteloos. Er is geen harde grens op de grootte van uw postbus.


Last Modified:
Wed Jul 29 1998
webmaster@plex.nl